Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtada yürümek

Rüyada tahtada yürümek

Rüyada tahtada yürümek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahtada yürümek gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Rüyada tahta üstünde yürümek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada tahtada yürümek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kederinin dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta köprüde yürümek zor bir durumun üstesinden gelmeye, ibadete ağırlık verileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek kem gözlere gelineceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada tahta üzerinde yürümek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahtanın üzerinde yürümek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalet eder.

Rüyada tahta yolda yürümek ağız tadının da kaçacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta parçası toplamak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments