Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta telefon görmek

Rüyada tahta telefon görmek

Rüyada tahta telefon görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, vefakar bir insan olunacağına yorulur.

Rüyada tahta telefon gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Rüyada tahta telefon görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada tahta çivilemek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahtalar görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta baraka görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta fil görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık kırıldığını görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada tahta direk görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada tahta düğme görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, umutsuzluğa düşeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments