Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan yatak görmek

Rüyada tahtadan yatak görmek

Rüyada tahtadan yatak görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, istediği oranda da eğleneceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, temize çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tahtadan yatak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Rüyada tahta yatak görmek hem yıpranacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tahta yatakta yatmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahtadan yatak görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, bereketin ve verimin geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Rüyada tahta bir ev görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına işarettir.

Rüyada tahta kaşık almak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Rüyada tahtada yürümek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada tahta çalmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek sorunlu bir döneme gireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, gururlu bir hayat süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments