Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kaşık almak

Rüyada tahta kaşık almak

Rüyada tahta kaşık almak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, günah ve suç işleyeceğine, yüküne ortak olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada tahta kaşık almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada tahta kaşık yıkamak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta yemek kaşığı görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada tahta kaşık çalmak maddi sıkıntıların biteceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet eder.

Rüyada tahta kaşık satın almak bahtın açık olmasına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada tahta kaşık görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta kaşıkla oynamak hidayete ermeyi de başaracağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments