Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam sandalye görmek

Rüyada cam sandalye görmek

Rüyada cam sandalye görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, yaşam tecrübesi edineceğine yorulur.

Rüyada cam sandalye gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada cam sandalye görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada gümüş sandalye görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret eder.

Rüyada sandalye yapmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalye yaptırmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok sandalye görmek huzurunun kaçacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, prestij kazanılacağına işarettir.

Rüyada annesini tekerlekli sandalyede görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine işaret eder.

Rüyada sandalyede uyumak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments