Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostluk kurmak

Rüyada dostluk kurmak

Rüyada dostluk kurmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada dostluk kurmak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Rüyada dostluk kurmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine inanılır.

Rüyada televizyon kurmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına inanılır.

Rüyada köy kurmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalettir.

Rüyada merdiven kurmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada misafire sofra kurmak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni bir hayat kurulacağına inanılır.

Rüyada masa kurmak mutluluğunu çoğaltacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, ona yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada birine tuzak kurmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, desteksiz kalacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada başbakana sofra kurmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments