Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta saat görmek

Rüyada tahta saat görmek

Rüyada tahta saat görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tahta saat gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Rüyada tahta kol saati görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada tahta saat görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil okul tahtası görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tahta bıçak görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret eder.

Rüyada tahta kapı kilitlemek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada tahta tarak görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak karamsar ve umutsuz olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, ortak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada tahta ayakkabı görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, geçim derdi yaşamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments