Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta tarak görmek

Rüyada tahta tarak görmek

Rüyada tahta tarak görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kurulu düzeninin olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, daima secde ve şükür edeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tahta tarak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanız ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada tahta tarak görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden tarak almak itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saç ve tarak görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, bazen umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada tarak hediye almak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış tarak görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde tarak görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, atılan adımların zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada kıllı tarak görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulur.

Rüyada birden fazla tarak görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments