Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta bıçak görmek

Rüyada tahta bıçak görmek

Rüyada tahta bıçak görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada tahta bıçak gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek çok para kazanılacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta bıçak görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, işlerin başına geçeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına tabir olunur.

Rüyada tahta beşik görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada tahta kafes görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta kaşık çalmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine inanılır.

Rüyada yeşil tahta kapı görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta el arabası görmek yanlış işler yapacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahtadan uçak görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments