Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran parçalarını toplamak

Rüyada kuran parçalarını toplamak

Rüyada kuran parçalarını toplamak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada kuran parçalarını toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Rüyada kuran parçalarını toplamak zorluklarının biteceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada kuranın parçalandığını görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kuran parçaları görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, iyileşeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada odun parçası toplamak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek parçaları toplamak büyük takdir toplanacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta parçası toplamak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalettir.

Rüyada cam parçalarını toplamak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments