Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtaya isim yazmak

Rüyada tahtaya isim yazmak

Rüyada tahtaya isim yazmak mali gücünü yitireceğine, elinin darlık görmeyeceğine, eski enerjisini bulacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çok üzüleceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada tahtaya isim yazmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada tahtaya isim yazmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Rüyada bir kağıda isim yazmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada isim yazdığını görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deftere isim yazmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada alyansa isim yazdırmak bol hayır duası alınacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kağıda isim yazmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı altına isim yazmak geçimini daha rahat sağlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kuma isim yazmak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments