Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma dolabı görmek

Rüyada dondurma dolabı görmek

Rüyada dondurma dolabı görmek kendisini işine vereceğine, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada dondurma dolabı gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Rüyada dolapta dondurma görmek ekmek ve dünya malı alacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dondurma dolabı görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, istediklerini elde edeceğine delalettir.

Rüyada külah dondurma görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada birine dondurma vermek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, girilen yolda zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada çilekli dondurma yemek eline yüklü miktarda para geçeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine alamet eder.

Rüyada dondurma almaya gitmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakkaldan dondurma almak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşıkla dondurma yemek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments