Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe dolap görmek

Rüyada pembe dolap görmek

Rüyada pembe dolap görmek çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe dolap gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Rüyada pembe dolap görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, zor günler geçirileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dolap yapmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta çiğ et görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada dolabın içine girmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolap değiştirmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada dolapta çikolata görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolaba işediğini görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek dua alacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments