Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap satın almak

Rüyada dolap satın almak

Rüyada dolap satın almak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, zamanının boşa gideceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada dolap satın almak gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada dolap satın almak hayallerin gerçekleşeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba saklanmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap taşımak sıkıntılı günler geçirileceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolap tamir etmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret eder.

Rüyada dolap silmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık dolap görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dolap görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments