Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış tahta görmek

Rüyada yanmış tahta görmek

Rüyada yanmış tahta görmek büyük bir servete kavuşacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kazancını artıracağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, helal kazanca sahip olunacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada yanmış tahta gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktiviteler, fikir paylaşımları veya arkadaş gruplarıyla yapılacak planlar sırasında bazı ilişkileriniz güçlenebilir ya da ön plana çıkabilir.

Rüyada yanmış tahta görmek işbirliği içinde olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet eder.

Rüyada tahta çakmak görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tahta parke görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına tabir olunur.

Rüyada tahta parçası görmek kazancında artış olacağına, dertlerinin unutulacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına alamet eder.

Rüyada tahta tozu görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tahta tekerlek görmek rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada tahta tencere görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahtada yazı yazmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments