Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta çakmak görmek

Rüyada tahta çakmak görmek

Rüyada tahta çakmak görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, böyle işlere kalkışacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, herhangi zarara uğramayacağına, işini en iyi şekilde yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta çakmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada tahta çakmak görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden çakmak almak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çakmakla ocak yakmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çakmak yaktığını görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada çakmak hediye etmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çakmak satmak onlara karşı zafer kazanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada vida çakmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, güzel günler yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments