Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıları değişik giymek

Rüyada ayakkabıları değişik giymek

Rüyada ayakkabıları değişik giymek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıları değişik giymek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada iki değişik ayakkabı giymek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıları değişik giymek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada değişik çorap giymek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına delalettir.

Rüyada değişik elbiseler giymek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına inanılır.

Rüyada ev değişikliği yapmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada iş değişikliği yaptığını görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada değişik çiçekler görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Rüyada kendini değişik görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments