Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kırmızı ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada başkasının kırmızı ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada başkasının kırmızı ayakkabı giydiğini görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, şansının da döneceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kırmızı ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, canının ve malının garantide olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kırmızı ayakkabı giydiğini görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalettir.

Rüyada kırmızı ayakkabı giydiğini görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ayakkabı giymek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı spor ayakkabı giymek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, yaşamına bakacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı elbise ve ayakkabı giymek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments