Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tacizden kaçmak

Rüyada tacizden kaçmak

Rüyada tacizden kaçmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, ömrünün uzun olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, işinde ustalaşacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tacizden kaçmak gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada tacizden kaçmak çok kötü olaylar yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak müjdeli haberler alacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye inanılır.

Rüyada tacize uğradığını görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tacizde bulunmak gelirinin garanti olacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak moral bulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine tacizde bulunmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, işlerinde berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada tacize uğramak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments