Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına taç takmak

Rüyada başkasına taç takmak

Rüyada başkasına taç takmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, gitmediği yerlere gideceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine inanılır.

Rüyada başkasına taç takmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Rüyada saça taç takmak günah işlemeyi terk edeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada başkasına taç takmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, moralinin düzeleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasına taç takmak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın taç takmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, çok büyük zararlar edileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına inanılır.

Rüyada taç takmak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekten taç takmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada saçına taç takmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, şaşkın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı taç takmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments