Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa taç takmak

Rüyada başa taç takmak

Rüyada başa taç takmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ondan faydalanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başa taç takmak gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada başına çiçekten taç takmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, insanlarla iç içe olacağına delalettir.

Rüyada başına taç takmak onu kendisinden daha çok seveceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına alamet eder.

Rüyada başına gelin tacı takmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işaret eder.

Rüyada başına yeşil taç takmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Rüyada başa taç takmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, şeytanın aklına uyacağına tabir olunur.

Rüyada başında tacı olmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yüküne ortak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında çiçekten taç görmek razı geleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına inanılır.

Rüyada başına taç giymek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments