Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi tabutta görmek

Rüyada ölen kişiyi tabutta görmek

Rüyada ölen kişiyi tabutta görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyi tabutta gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ölen kişiyi tabutta görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi tabutta görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kişinin tabutunu görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutu taşımak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işarettir.

Rüyada canlı tabuta görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ölüyü tabutta görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına delalet eder.

Rüyada kendini tabutta görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments