Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ateş edildiğini görmek

Rüyada kendini ateş edildiğini görmek

Rüyada kendini ateş edildiğini görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına inanılır.

Rüyada kendini ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Rüyada uçaktan ateş edildiğini görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada ateş edildiğini görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalettir.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine inanılır.

Rüyada ateşte et pişirmek başarısızlıklara düşeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada helikopterin ateş ettiğini görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments