Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek sesli müzik duymak

Rüyada yüksek sesli müzik duymak

Rüyada yüksek sesli müzik duymak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yüksek sesli müzik duymak gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Rüyada yüksek sesli müzik duymak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada yüksek sesle müzik dinlemek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada müzik sesleri duymak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, hasta ise iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada müzik sesi görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sesli müzik dinlemek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada güzel müzik duymak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksek ses duymak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek sesler duymak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments