Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca sesi görmek

Rüyada tabanca sesi görmek

Rüyada tabanca sesi görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, gönlünün rahata ereceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalettir.

Rüyada tabanca sesi gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Rüyada tabanca sesleri duymak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca sesi görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına alamet eder.

Rüyada tabanca sesi duymak cesaretinin yerine geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine tabanca vermek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayı eline almak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada beline tabanca takmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments