Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gaipten ses duymak

Rüyada gaipten ses duymak

Rüyada gaipten ses duymak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, ele geçen kazancın artacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada gaipten ses duymak gördüyseniz:

  • Daha önceden pratikte olan fikir veya teklifler yeni durumla uyum sağlamıyor olabilir.

Rüyada gaipten gelen ses duymak anne baba hayır dualarının alınacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalettir.

Rüyada gaibden ses duymak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, onu alkışlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gaipten erkek sesi duymak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gaipten insan sesi duymak kısa sürede evlat sahibi olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada gaipten ses duymak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada gaibden haber almak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gaipten haber almak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebrail as sesini duymak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments