Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alarm sesi duymak

Rüyada alarm sesi duymak

Rüyada alarm sesi duymak çareyi başka yerlerde arayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalettir.

Rüyada alarm sesi duymak gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada alarm sesi duymak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet eder.

Rüyada yangın alarmı duymak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alarm görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sesini duymak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada denizin sesini duymak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytan sesini duymak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babanın sesini duymak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada ölen annesinin sesini duymak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments