Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca ateşlemek

Rüyada tabanca ateşlemek

Rüyada tabanca ateşlemek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, borcunu ödeyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca ateşlemek gördüyseniz:

  • Enejinizi yaratıcı gücünüzü kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.

Rüyada tabanca ateşlemek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahı ateşlemek rahat bir yaşama kavuşulacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada top ateşlemek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada silah ateşlemek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada tabanca ve bıçak görmek anne babanın üzüntü duyacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla ateş etmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca sıkmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, birçok iş teklifi alınacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments