Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahı ateşlemek

Rüyada silahı ateşlemek

Rüyada silahı ateşlemek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada silahı ateşlemek gördüyseniz:

  • Daha olumlu olmalısınız.

Rüyada silah ateşlemek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada silahı ateşlemek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada top ateşlemek verilen emeğin boşa gideceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tabanca ateşlemek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, düzeninin sarsılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada belinde silah olmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah kullanan birini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sarsılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada silah almaya gitmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments