Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta yılan görmek

Rüyada tabakta yılan görmek

Rüyada tabakta yılan görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, iyi geçineceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta yılan gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada tabakta yılan görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Rüyada tabağın içinde yılan görmek sorunlarını aşacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada tabak tepsi görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada tabak içinde balık görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada tabağa pilav koymak kötülüklerden uzak kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde tabak görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş tabak almak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada renkli tabak görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments