Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tabak almak

Rüyada boş tabak almak

Rüyada boş tabak almak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada boş tabak almak gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada boş yemek tabakları görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine delalet eder.

Rüyada boş tabak vermek günlerini bunun için harcayacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına delalettir.

Rüyada boş cam tabak görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş tabak görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada boş tabak toplamak hasadının tarlasında kalacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz boş tabak görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, daha rahat para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş tabak almak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabaktan yemek yemek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments