Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak içinde balık görmek

Rüyada tabak içinde balık görmek

Rüyada tabak içinde balık görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, dış ticarete atılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, yokluğa düşeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak içinde balık gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada tabağın içinde balık görmek duygularının karşılıklı olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabak içinde balık görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tabak içinde yemek görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabağın içinde yılan görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulur.

Rüyada tabak içinde süt görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, karlı çıkacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalettir.

Rüyada tabak içinde altın görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kendisini çok yıpratacağına inanılır.

Rüyada tabak içinde pilav görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, gelişmelerin olacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tabakta balık görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments