Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak tepsi görmek

Rüyada tabak tepsi görmek

Rüyada tabak tepsi görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabak tepsi gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada tabak tepsi görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalettir.

Rüyada tepsi tatlı görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada tepside ekmek görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalettir.

Rüyada tepsiler görmek işlerinin gerileyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada tepside şeker görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepside pişmiş et görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada tepsi içinde balık görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde yemek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments