Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabağa pilav koymak

Rüyada tabağa pilav koymak

Rüyada tabağa pilav koymak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, iyiliğe kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına inanılır.

Rüyada tabağa pilav koymak gördüyseniz:

  • Memnun olmanız, aynı zamanda da değerlendirmeniz gereken avantajlı bir konumdasınız.

Rüyada tabağa pilav koymak en doğru şekilde öğreneceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine inanılır.

Rüyada tabağına yemek koymak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabağa yemek koymak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabaklara yemek koymak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Rüyada tabağa tatlı koymak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada tabakta pilav görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, sıkıntısından kurtulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabakta pirinç pilavı görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine delalet eder.

Rüyada bir tabak pilav yemek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments