Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta yeşil üzüm görmek

Rüyada tabakta yeşil üzüm görmek

Rüyada tabakta yeşil üzüm görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hak yiyeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada tabakta yeşil üzüm gördüyseniz:

  • Konuşkanlığınızın artması ile çevreyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz.

Rüyada tabakta yeşil üzüm görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada bir tabak üzüm görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tabak görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Rüyada tabakta yeşil biber görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, istediği herşeye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta yeşillik görmek karşılığını bulacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yeşil üzüm yemek görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada yeşil üzüm yaprak görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına inanılır.

Rüyada yeşil yaş üzüm görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments