Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta yeşillik görmek

Rüyada tabakta yeşillik görmek

Rüyada tabakta yeşillik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ferah bir eve geçileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada tabakta yeşillik gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada yeşil tabak görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, gücünün azalacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalettir.

Rüyada tabakta yeşillik görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabakta yeşil üzüm görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabakta yeşil biber görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü tabak görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz tabak görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak kırığı görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak bulduğunu görmek kişinin her daim iyi anılacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments