Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tabak görmek

Rüyada yeşil tabak görmek

Rüyada yeşil tabak görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, üstün başarılar alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil tabak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada tabakta yeşil biber görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta yeşillik görmek moral bulacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tabakta yeşil üzüm görmek fakirliğinin biteceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tabak görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, takdir edileceği işler yapacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada cam tabak almak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada tabağa tatlı koymak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz boş tabak görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments