Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yaş üzüm görmek

Rüyada yeşil yaş üzüm görmek

Rüyada yeşil yaş üzüm görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kimseyle konuşmayacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yaş üzüm gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil yaş üzüm görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yaş üzüm yemek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaş beyaz üzüm yemek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada yaş siyah üzüm yemek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yaş üzüm yemek zor ve kötü günlerden geçeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş üzüm almak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah yaş üzüm görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş siyah üzüm görmek karlı ortaklıklara gireceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments