Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta kıl görmek

Rüyada tabakta kıl görmek

Rüyada tabakta kıl görmek zayıflayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta kıl gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Rüyada tabakta kıl görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak kırılmak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Rüyada tabakta yeşillik görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta nar görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada boş cam tabak görmek hastalığın biteceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak çalmak konforunun yerinde olacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada tabağı sıyırmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada bardak ve tabak kırmak günah işleyeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments