Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak çalmak

Rüyada tabak çalmak

Rüyada tabak çalmak gönül gözünün açılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada tabak çalmak gördüyseniz:

  • Bir kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir.

Rüyada tabak çalmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işaret eder.

Rüyada tabakta kiraz görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada tabakta meyve görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı haberler alacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta yumurta görmek ettikleri duanın kabul olacağına, en küçük sorunda parlayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak dolusu yemek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada tabakta balık yemek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta tabağı görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak bulmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments