Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak kırılmak

Rüyada tabak kırılmak

Rüyada tabak kırılmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, dertlerden kurtulmaya, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tabak kırılmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Rüyada kırılmış tabak görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalettir.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada kırılmış tabaklar görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tabak kırıldığını görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabak kırılması görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam tabak kırılması görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırılan tabak görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments