Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta nar görmek

Rüyada tabakta nar görmek

Rüyada tabakta nar görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, eşlerin ayrılacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabakta nar gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada tabakta nar görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar sıkmak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar seçmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada nar satın almak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada toplanmış nar görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalettir.

Rüyada cennet narı görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar taşımak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi nar yemek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments