Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta çilek görmek

Rüyada tabakta çilek görmek

Rüyada tabakta çilek görmek büyük atılımlar yapacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işarettir.

Rüyada tabakta çilek gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada tabakta çilek görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ çilek görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşi çilek yemek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işarettir.

Rüyada kuru çilek yemek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, hoş olaylar yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine inanılır.

Rüyada elma ve çilek görmek kişinin her türlü zenginliğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazarda çilek görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, önemli atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada çilek şerbeti içmek bolluk ve berekete kavuşacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulur.

Rüyada çilek fidesi dikmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments