Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru çilek yemek

Rüyada kuru çilek yemek

Rüyada kuru çilek yemek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, içini açmaya karar vereceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kuru çilek yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada kuru çilek yemek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kuru çilek görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilek tarlasında çilek yemek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada büyük çilek yemek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik ve çilek yemek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden çilek yemek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çilek yemek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kazançlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli yemek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments