Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ çilek görmek

Rüyada dağ çilek görmek

Rüyada dağ çilek görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, düşmanından uzak olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ çilek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bir erkeğin davranışları kalbinizi kırabilir.

Rüyada dağ çilek görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, gelirinin daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ çileği toplamak işlerden hayır gelmeyeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada dağ çileği görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ çileği yemek dünya mallarına karşı hırslanacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işarettir.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birine çilek vermek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada pazarda çilek görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, ticarette öne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek beklenen mirasın alınacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments