Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek şerbeti içmek

Rüyada çilek şerbeti içmek

Rüyada çilek şerbeti içmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Rüyada çilek şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Rüyada çilek şerbeti içmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gül şerbeti içmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Rüyada şehadet şerbeti içmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada dut şerbeti içmek işlerinin büyüyeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada vişne şerbeti içmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada ballı şerbet içmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, ne yapacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil şerbet içmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments