Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak taşımak

Rüyada tabak taşımak

Rüyada tabak taşımak bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalet eder.

Rüyada tabak taşımak gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada tabak taşımak beklentilerinin gerçekleşeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işarettir.

Rüyada beyaz yemek tabağı görmek makam ve rızık sağlayacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak görmek edilen duaların kabul edileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tabak çalmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabak çanak kırmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabak bulduğunu görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı tabak görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabakta mantı görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments