Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih dizdiğini görmek

Rüyada tesbih dizdiğini görmek

Rüyada tesbih dizdiğini görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada tesbih dizdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada tesbih dizdiğini görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına inanılır.

Rüyada tesbih dizmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada bulaşık dizmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine inanılır.

Rüyada tütün dizdiğini görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, şanssızlık yaşanacağına, bazı konularda önayak olunacağına yorulur.

Rüyada çatal kaşık dizmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz boncuk dizmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş dizmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kitap dizmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kişinin iyi hale geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments