Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinden altın çıkarmak

Rüyada suyun içinden altın çıkarmak

Rüyada suyun içinden altın çıkarmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinden altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada suyun içinden altın çıkarmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinden altın çıkarmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinden para çıkarmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde altın yüzük bulmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, küs arkadaşların barışacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde altın görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde altın bulmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinden altın bulmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde altın yüzük görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments