Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üzerinde durmak

Rüyada suyun üzerinde durmak

Rüyada suyun üzerinde durmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, düşmanlarını alt edeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine rivayet eder.

Rüyada suyun üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Kaygıları bir kenara bırakıp ilerlemekte fayda var.

Rüyada suyun üzerinde durmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına rivayet eder.

Rüyada su içinde durmak rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada akan suyu durduramamak sevinçten adeta havalara uçacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde su üstünde durmak ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, kötü noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde durmak zenginliğini kaybedeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde durmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalettir.

Rüyada su üzerinde durmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suyu durdurmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments